Studio Invita S.C. ;



Opinia użytkownika Justyna z dnia 18 grudnia 2014

Dzięki Paniom ze Studia Invita mam piękny projekt kuchni i pokoju gościnnego. Aktualnie kuchnia jest już zmontowana zatem potwierdzam, że jakość i wykończenie są na najwyższym poziomie, jak z katalogu:) Teraz jeszcze tylko pokój gościnny.

Zobacz wszystkie opinie o Studio Invita S.C. >>

Góral Tomasz Praktyka Lekarska ;



Opinia użytkownika piotr z dnia 16 grudnia 2014

Bardzo dobry ortopeda, poświęcił mi naprawdę dużo czasu. Zbadała mnie dokładnie, i z uwagą. Wzbudza zaufanie, jest rzetelny i nie naciąga na kasę.

Zobacz wszystkie opinie o Góral Tomasz Praktyka Lekarska >>

Neurolog Dziecięcy Anna Roznatowska-Przystawa ;



Opinia użytkownika iza z dnia 16 grudnia 2014

Bylam na pierwszej wizycie u dr Roznatowskiej-Przystawy i musze szczerze powiedziec, ze jestem bardzo zadowolona! Pani Dr posiada dobra energie, co bardzo juz zacheca do kontaktu i bardzo dobrze nam doradzila jak poradzic sobie na codzien

Zobacz wszystkie opinie o Neurolog Dziecięcy Anna Roznatowska-Przystawa >>

Neurolog Dziecięcy Anna Roznatowska-Przystawa ;



Opinia użytkownika 123 z dnia 16 grudnia 2014

Witam. Panią doktor poleciła mi przyjaciółka. Nie żałuje że wybrałam właśnie Ją, jak najbardziej jestem zadowolona z podejścia Pani Anny. Polecam zainteresowanym

Zobacz wszystkie opinie o Neurolog Dziecięcy Anna Roznatowska-Przystawa >>

dr Magdalena Śliwińska;



Opinia użytkownika Aleksandra z dnia 13 grudnia 2014

Chodze do dr Śliwińskiej bo wiem, że u niej otrzymam odpowiednie porady, badanie wykonane będzie w miłej atmosferze i w razie czego podtrzyma mnie na duchu. Dziękuję Pani Magdaleno !!

Zobacz wszystkie opinie o dr Magdalena Śliwińska >>

dr Małgorzata Zierkiewicz – kardiolog;



Opinia użytkownika K.K. z dnia 11 grudnia 2014

Witam. Byłam z polecenia sąsiada na wizycie u dr Zierkiewicz. Atmosfera bardzo miła zarówno w poczekalni w Medixie jak i w gabinecie. Potwierdzam wszystkie opinie na jej temat. Dała mi bardzo skuteczne leki. Polecam

Zobacz wszystkie opinie o dr Małgorzata Zierkiewicz – kardiolog >>

dr Krystyna Frączkowska;



Opinia użytkownika Basia z dnia 11 grudnia 2014

Doktor Frączkowska jest miła, delikatna i każde badanie w jej gabinecie to czysta przyjemność a nie stres. Naprawdę jestem zadowolona.

Zobacz wszystkie opinie o dr Krystyna Frączkowska >>

dr Krystyna Mowszet;



Opinia użytkownika Teresa z dnia 11 grudnia 2014

Bardzo dobry gastroenterolog. Warta polecenia. Bardzo sumienna i rzeczowa. Bez słowa zgodziła się na badanie nie czekając w kolejce. Dziękuję bardzoooo….. !!!!

Zobacz wszystkie opinie o dr Krystyna Mowszet >>

dr Krystyna Frączkowska;



Opinia użytkownika Jagoda z dnia 11 grudnia 2014

Wspaniała kobieta. Gdyby nie ona dalej bym się męczyła z moim gardłem i chrypką.

Zobacz wszystkie opinie o dr Krystyna Frączkowska >>

dr Krystyna Myszka-Bijak;



Opinia użytkownika Wiśka z dnia 11 grudnia 2014

Mogę zdecydowanie polecić Doktor Myszkę-Bijak . Jest bardzo delikatna. Wrażliwa i niezwykle dokładna. pozdrawiam

Zobacz wszystkie opinie o dr Krystyna Myszka-Bijak >>

Elektro-Bud B.M. Przybysławscy Sp.j. ;



Opinia użytkownika były pracownik z dnia 10 grudnia 2014

Nie polecam tej firmy! Po prostu szef wyzyskuje ludzi i jest nieuczciwy. Okrada pracowników, nie wypłaca na czas pensji i na dodatek przy wypłacie jeszcze zaniża pensje. Bardzo niemiła atmosfera, wyzywa pracowników od najgorszych przy wszystkich (zero szacunku!!!). Z własnego doświadczenia ODRADZAM tą firmę.

Zobacz wszystkie opinie o Elektro-Bud B.M. Przybysławscy Sp.j. >>

dr Przemysław Nowicki;



Opinia użytkownika Eda z dnia 10 grudnia 2014

z tego lekarza jestem bardzo zadowolona. przy kazdej wizycie przeprowadza wyczerpujący wywiad,zawsze robi podstawowe badania. widac ze to lekarz z powolania

Zobacz wszystkie opinie o dr Przemysław Nowicki >>

Gabinet Internistyczny i Ekg Fengler Irena ;



Opinia użytkownika Iwona z dnia 10 grudnia 2014

Pani doktor to osoba bardzo fachowa i rzeczowa. Odpowiada na każde zadane pytanie! Polecam

Zobacz wszystkie opinie o Gabinet Internistyczny i Ekg Fengler Irena >>

ODP Wnętrza Radosław Kościński ;



Opinia użytkownika Ania z dnia 10 grudnia 2014

Stanowczo odradzam zakupy w tej firmie. Firma jest niesłowna, kpią z klientów, nie można nawiązać z nimi żadnego kontaktu. Na drzwi oczekuje już 4 miesiąc i nic nie wskazuje na to, aby w najbliższym czasie zostały zamontowane. Przez firmę ODP wnętrza remont w moim mieszkaniu został wstrzymany. Dziwi mnie to, jak taka firma, z takim podejściem do...

Zobacz wszystkie opinie o ODP Wnętrza Radosław Kościński >>

Estea Instytut Stomatologii i Medycyny Estetycznej ;



Opinia użytkownika zina z dnia 9 grudnia 2014

HANNA SZCZERBA Uwaga !!! Przestrzegam wszystkich przed tą osobą!!! Źle wypełniła dolinę łez, czego skutkiem jest efekt Tyndalla. Jeszcze sama musiałam ja uświadomić. Początkowo deklarowała, że mnie nie zostawi i napewno pomoże. W ramach rekompensaty wykonała mezoterapię powiek i na tym jej pomoc się...

Zobacz wszystkie opinie o Estea Instytut Stomatologii i Medycyny Estetycznej >>

KDRO.pl Odszkodowania Wrocław

Read full article | No Comments

Adres: ul. Sukiennice 3/4 lok. 1 50-107 Wrocław Telefony/fax: 71 719 55 54 Odszkodowania powypadkowe i odszkodowanie za śmierć Działalność: kancelaria odszkodowawcza

Karolina Habaj notariusz Kancelaria Notarialna

Read full article | No Comments

Adres: 50-017 Wrocław, ulica Józefa Piłsudskiego 92/1 Telefony/fax: tel. kom. 539-345-610, tel./fax 71 789-62-99 Właściciele: Karolina Habaj Działalność: notariusz

Dr Piotr Janczak

Read full article | 4 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17 Telefony/fax:41/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX www.medix.wroc.pl Działalność: endokrynolog

REMONT

Read full article | No Comments

Adres:ul.Kleczkowska 7/21 50-227 Wrocław Telefony/fax: 536334612 Właściciele:  

Specjalistyczny Gabinet Logopedyczny

Read full article | No Comments

Adres: Sterowcowa 3/3 Telefony/fax: www.logopeda-lipinska.pl 604 074 402 Właściciele: mgr Agata Lipińska Działalność: diagnoza i terapia zaburzeń mowy i komunikacji u dzieci i dorosłych wczesna interwencja logopedyczna ( dzieci od 0.do 3.r.ż.) diagnoza i terapia wad artykulacyjnych

KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ

Read full article | 1 Comment

Adres: Leszczyński Center ul. S. Leszczyńskiego 4 lok. 47, 50-078 Wrocław Telefony/fax:tel. +48 71 346 84 36 tel. +48 510 592 016 Kancelaria tel. kom. +48 798 300 938 notariusz Zuzanna Niedźwiedź Właściciele:Zuzanna Niedźwiedź Działalność:KANCELARIA NOTARIALNA

Laryngolog Otomed

Read full article | No Comments

Adres: Zwycięska 14E/4, 53-033 Wrocław Telefony/fax: +48 71 715 91 91 Działalność: Laryngolog oraz Gabinety Lekarskie i Rehabilitacja http://otomed.net.pl/kontakt/

KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ NOTARIUSZ

Read full article | No Comments

Adres:KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ – NOTARIUSZ Leszczyński Center ul. S. Leszczyńskiego 4 lok. 47, 50-078 Wrocław Telefony/fax:tel. +48 71 346 84 36 tel. kom. +48 798 300 938 notariusz Zuzanna Niedźwiedź Właściciele:Zuzanna Niedźwiedź Notariusz Działalność:kancelaria notarialna kancelarianotarialna-wroclaw.pl

RehaBursiewicz

Read full article | No Comments

Adres: ul. Krzycka 90J 52-020 Wrocław Telefony/fax: 71 33 666 30 +48 600 031 394 www.rehabursiewicz.pl Właściciele: Piotr Bursiewicz Działalność: rehabilitacja sportowa, fizjoterapia

Dr Jolanta Ozuch

Read full article | 6 Comments

Adres:ul. Grabiszyńska 37/39, Wrocław www.medix.wroc.pl Telefony/fax:71/341 27 07 Właściciele:Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Działalność: radiolog

ZAKLAD SZKLARSKI OLESINSKI KAROL

Read full article | No Comments

Adres: KRYNICKA 32 Telefony/fax:71 363 61 95 508 401 508   Działalność: WWW.SZKLARZWROCLAW.COM

S.T.S FHU Hanna L:ipiec

Read full article | No Comments

Adres:50-148 Wrocław ul.Wita Stwosza 16 Telefony/fax:792629949,783053812   Działalność: sprzątanie hal,magazynów ,kabin lakierniczych,wspólnot mieszkaniowych ,pasaży handlowych

dr Tomasz Kulpa

Read full article | 7 Comments

Adres:pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax:71/ 341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX” Działalność: chirurg

Dr Adam Rzechonek

Read full article | 3 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17 Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Działalność: chirurg klatki piersiowej (torakochirurg)

Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX”

Read full article | No Comments

Adres:ul. Hirszfelda 17 Telefony/fax:71/341 27 08   Działalność: chirurg klatki piersiowej (torakochirurg)

ALCON BIURO RACHUNKOWE MARTA ŁAPIŃSKA

Read full article | No Comments

Adres: Aleja Marcina Kromera 57/10 51-163 Wrocław Telefony/fax: 502-158-370 Właściciele: Marta Łapińska Działalność: biuro rachunkowe

Dolnośląskie centrum Detektywistyczne

Read full article | No Comments

Adres:Plac Legionów 7 50-047 Wrocław Telefony/fax:(71) 728 23 72, 788 659 998 Właściciele: Działalność:Prywatny Detektyw

Big Truck S.C.

Read full article | No Comments

Adres: Zachodnia 10/103 53-643 Wrocław Telefony/fax: 609 133 044 Właściciele: Dariusz Pawlak Działalność: BIG TRUCK to przedsiębiorstwo z Wrocławia. Świadczy usługi pomocy drogowej oraz zajmuje się holowaniem pojazdów. Jego pracownicy, posiadają wszelkie uprawnienia jakie są niezbędne do wykonywania powierzonych im zadań. W ofercie firmy można znaleźć kompleksowe usługi pomocy drogowej. Profesjonalny sprzęt oraz odpowiednio wykwalifikowana […]

WICAR TAXI

Read full article | No Comments

Adres:Robotnicza 72E Telefony/fax:725 71 71 71 , 71 342 07 77   Działalność: Radio Taxi

Krakżal Rolety Zaluzje

Read full article | No Comments

Adres: Ul. Hubska 82 Telefony/fax: 713324232  

Serwis Kserokopiarek Wrocław

Read full article | No Comments

  Telefony/fax: 889 174 830   Działalność: – kserokopiarki, drukarki i urządzenia wielofunkcyjne – dzierżawa urądzeń – serwis kserokopiarek http://www.serwis-kopiarek-wroclaw.pl

Usługi Hydrauliczne Rost

Read full article | 3 Comments

Adres: ul. Jedności Narodowej 88 50-261 Wrocław Telefony/fax: tel.: 793 689 776 e-mail: hydraulik-robert@wp.pl http://wroclawhydraulik.pl Właściciele: Robert Parasiński Działalność: Firma Hydrauliczna Rost z Wrocławia, to rodzinne przedsiębiorstwo, które swoim klientom ma do zaoferowania szeroki pakiet usług montażowych, instalacyjnych oraz remontowych. Firma istnieje na rynku od wielu lat iż dobyła zaufanie klientów.

zakład kamieniarski AL-JAR Poznań

Read full article | No Comments

Adres: ul. Zwolenkiewicza 2 Telefony/fax: 061 8125909 61 812-624  

salon kosmetyczny LuXFace

Read full article | No Comments

Adres: ul. Cukrowa 8A, Wrocław Telefony/fax: +48 500659824  

Kancelaria Patentowa iPAT

Read full article | No Comments

Adres: ul. Sanocka 1/14 Telefony/fax: 71 3728130 790 482 545 Właściciele: Tomasz Szelwiga Działalność: usługi kancelarii patentowej

Agnieszka Matuszewska & Magdalena Pudło-Rokita Kancelaria Notarialna s.c.

Read full article | No Comments

Adres: ul.Curie-Skłodowskiej 49/2, 50-369 Wrocław Telefony/fax: (71) 321-05-00 Właściciele: Agnieszka Matuszewska i Magdalena Pudło-Rokita Działalność: notariusz

Glass Studio Krzemińska PPU

Read full article | No Comments

Adres: al. Piastów 44 Telefony/fax:604-108-674 660-387-502 http://www.lustraszklarz.pl/ Właściciele: Urszula Krzemińska Działalność: zakład szklarski

PERFEKT Serwis AGD Arkadiusz Migas

Read full article | 2 Comments

Adres: Sopocka 9 50-344 Wrocław Telefony/fax: 665 256 010 Właściciele: Arkadiusz Migas Działalność: Naprawa i montaż sprzętu AGD

dr Małgorzata Zierkiewicz – kardiolog

Read full article | 6 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX”, www.medix.wroc.pl Działalność: Kardiolog

dr Jolanta Ćwioro-Mulak

Read full article | 13 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX” www.medix.wroc.pl Działalność: Okulista

Not Found

Sorry, but you are looking for something that isn't here.