dr Leszek Spytkowski;



Opinia użytkownika Alla z dnia 6 marca 2015

Świetny lekarz.Nie wyobrażam sobie mojego życia bez zabiegu i bez tego lekarza.Jest niezwykle ciepłym i dobrym człowiekiem,można mu zaufać. Opiekuje się pacjentami jak mało który lekarz w tych czasach..Dziękuję Panie Doktorze!

Zobacz wszystkie opinie o dr Leszek Spytkowski >>

dr Tadeusz Śliwiński;



Opinia użytkownika SW z dnia 5 marca 2015

Pan Tadeusz Śliwiński to lekarz z powołania. Cechuje się sumiennością, odpowiedzialnością, uczciwością. Prezentuje nowoczesną, najlepszą wiedzę medyczną. Serdecznie pozdrawiam Doktora i życzę dalszych sukcesów. Sebastian W.

Zobacz wszystkie opinie o dr Tadeusz Śliwiński >>

dr Barbara Wilczek;



Opinia użytkownika Wiolka z dnia 5 marca 2015

Z doktor Wilczek konsultuję moje częste bóle głowy. Zawsze mogę liczyć na miłe przyjęcie, profesjonalną pomoc i wysłuchanie. Człowiek po takiej wizycie czuje, że nie jest ze swoim problemem sam.

Zobacz wszystkie opinie o dr Barbara Wilczek >>

Luka Company Łukasz Krasoń-Djurström ;



Opinia użytkownika basia z dnia 5 marca 2015

Nie mam pojęcia jak tacy ludzie funkcjonują… Poznałam ostatnio kilka starszych pań które pracowaly dla tego „czlowieka” nie dość że za marne grosze, to i żadnych pieniedzy nie dostały, z umową ciągle zwlekał i przeciągał.

Zobacz wszystkie opinie o Luka Company Łukasz Krasoń-Djurström >>

Nova Centrum Edukacyjne ;



Opinia użytkownika asdasd z dnia 2 marca 2015

UNIKAĆ!!! Ponad 3 lata temu korzystałem z wątpliwej przyjemności korzystania z ich oferty. Zrezygnowałem bo przygotowanie i poziom były żenujące, większość nauczycieli nie była od tego przedmiotu, który mieli uczyć, lekcje polegały na oglądaniu prezentacji, nauczyciele nie potrafili odpowiedzieć na większość pytań. Jednym słowem tragedia. Zrezygnowałem z tej...

Zobacz wszystkie opinie o Nova Centrum Edukacyjne >>

dr Barbara Wilczek;



Opinia użytkownika Sama z dnia 1 marca 2015

Bardzo profesjonalne podejście i zrozumienie dla zgłaszanych bólow nóg i kręgosłupa. Terapia okazała się strzałem w dziesiatkę.Bóle ustąpiły prawie całkowicie. A ten wcześniejszy negatyw to chyba konkurencja ? Nie wiem jak z NFZ ale prywatnie Wilczek jest ok. Szkoda pieniędzy ??? Przecież byłaś na NFZ??

Zobacz wszystkie opinie o dr Barbara Wilczek >>

Medix Centrum Diagnostyki Medycznej ;



Opinia użytkownika @ z dnia 1 marca 2015

cudowni lekarze – lepszych nigdzie nie ma, spoko ludzie, z mojej strony od serca dodam iz polecam Centrum Diagnostyki Medycznej Medix z Wrocławia

Zobacz wszystkie opinie o Medix Centrum Diagnostyki Medycznej >>

Kaczmarek-Szrajber Irena Pediatra ;



Opinia użytkownika marek z dnia 1 marca 2015

Wzorowy specjalista. Bardzo miła i sympatyczna osoba. Bardzo dobrze nawiązuje kontakt z dzieckiem. Posiada bardzo dużą wiedzę. Dobre podejście do dziecka. Gorąco polecam.

Zobacz wszystkie opinie o Kaczmarek-Szrajber Irena Pediatra >>

dr Marta Obremska;



Opinia użytkownika FE z dnia 1 marca 2015

Leczyłem się u niej -Obremska jest świetnym kardiologiem i w chwilach zwątpienia zawsze podnosiła mnie na duchu. Pozdrawiam

Zobacz wszystkie opinie o dr Marta Obremska >>

dr Radosław Klempous;



Opinia użytkownika Arkadiusz z dnia 1 marca 2015

Uważam, że Klempous jest bardzo profesjonalny. Widać że lubi dzieci i kocha swoją prace. Pozdrawiam!

Zobacz wszystkie opinie o dr Radosław Klempous >>

Salon Optyczny Vide-Optyk;



Opinia użytkownika Kama Fit. z dnia 28 lutego 2015

Żadnych niespodzianek, profesjonalnie i szybko. Oprawki z najnowszych kolekcji, ja wybrałam Menrad, a mąż z kolekcji Jaguar. Kłopot był z wyborem, bo mają bardzo dużo różnych opraw. Szkoda tylko, że pracują jedynie do 18.00 no i mieliśmy mały kłopot z zaparkowaniem przed salonem, ale we Wrocławiu to norma. Poza tym wszystko super!

Zobacz wszystkie opinie o Salon Optyczny Vide-Optyk >>

dr Magdalena Śliwińska;



Opinia użytkownika pati z dnia 26 lutego 2015

Doskonała Pani Doktor. Zawsze radosna i życzliwa w dodatku rewelacyjne podejście do pacjenta. Zawsze chętnie do niej wracam. Jestem zadowolona z badania, gorąco polecam.

Zobacz wszystkie opinie o dr Magdalena Śliwińska >>

Szczepińska Beata Radiolog ;



Opinia użytkownika Fiona z dnia 26 lutego 2015

Bardzo miła i kompetentna babka. Polecam.

Zobacz wszystkie opinie o Szczepińska Beata Radiolog >>

dr Joanna Słonina;



Opinia użytkownika F z dnia 26 lutego 2015

Suuuuuuuuuuuper – polecam gorąco Panią Doktor :)

Zobacz wszystkie opinie o dr Joanna Słonina >>

dr Lidia Radziejewska-Kittner;



Opinia użytkownika Iga D. z dnia 26 lutego 2015

Badanie przeprowadzone kompleksowo i rzetelnie w przyjaznej atmosferze,gorąco wszystkim polecam te pania!!!

Zobacz wszystkie opinie o dr Lidia Radziejewska-Kittner >>

KDRO.pl Odszkodowania Wrocław

Read full article | No Comments

Adres: ul. Sukiennice 3/4 lok. 1 50-107 Wrocław Telefony/fax: 71 719 55 54 Odszkodowania powypadkowe i odszkodowanie za śmierć Działalność: kancelaria odszkodowawcza

Karolina Habaj notariusz Kancelaria Notarialna

Read full article | No Comments

Adres: 50-017 Wrocław, ulica Józefa Piłsudskiego 92/1 Telefony/fax: tel. kom. 539-345-610, tel./fax 71 789-62-99 Właściciele: Karolina Habaj Działalność: notariusz

Dr Piotr Janczak

Read full article | 7 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17 Telefony/fax:41/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX www.medix.wroc.pl Działalność: endokrynolog

REMONT

Read full article | No Comments

Adres:ul.Kleczkowska 7/21 50-227 Wrocław Telefony/fax: 536334612 Właściciele:  

Specjalistyczny Gabinet Logopedyczny

Read full article | No Comments

Adres: Sterowcowa 3/3 Telefony/fax: www.logopeda-lipinska.pl 604 074 402 Właściciele: mgr Agata Lipińska Działalność: diagnoza i terapia zaburzeń mowy i komunikacji u dzieci i dorosłych wczesna interwencja logopedyczna ( dzieci od 0.do 3.r.ż.) diagnoza i terapia wad artykulacyjnych

KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ

Read full article | 1 Comment

Adres: Leszczyński Center ul. S. Leszczyńskiego 4 lok. 47, 50-078 Wrocław Telefony/fax:tel. +48 71 346 84 36 tel. +48 510 592 016 Kancelaria tel. kom. +48 798 300 938 notariusz Zuzanna Niedźwiedź Właściciele:Zuzanna Niedźwiedź Działalność:KANCELARIA NOTARIALNA

Laryngolog Otomed

Read full article | No Comments

Adres: Zwycięska 14E/4, 53-033 Wrocław Telefony/fax: +48 71 715 91 91 Działalność: Laryngolog oraz Gabinety Lekarskie i Rehabilitacja http://otomed.net.pl/kontakt/

KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ NOTARIUSZ

Read full article | No Comments

Adres:KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ – NOTARIUSZ Leszczyński Center ul. S. Leszczyńskiego 4 lok. 47, 50-078 Wrocław Telefony/fax:tel. +48 71 346 84 36 tel. kom. +48 798 300 938 notariusz Zuzanna Niedźwiedź Właściciele:Zuzanna Niedźwiedź Notariusz Działalność:kancelaria notarialna kancelarianotarialna-wroclaw.pl

RehaBursiewicz

Read full article | No Comments

Adres: ul. Krzycka 90J 52-020 Wrocław Telefony/fax: 71 33 666 30 +48 600 031 394 www.rehabursiewicz.pl Właściciele: Piotr Bursiewicz Działalność: rehabilitacja sportowa, fizjoterapia

Dr Jolanta Ozuch

Read full article | 7 Comments

Adres:ul. Grabiszyńska 37/39, Wrocław www.medix.wroc.pl Telefony/fax:71/341 27 07 Właściciele:Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Działalność: radiolog

ZAKLAD SZKLARSKI OLESINSKI KAROL

Read full article | No Comments

Adres: KRYNICKA 32 Telefony/fax:71 363 61 95 508 401 508   Działalność: WWW.SZKLARZWROCLAW.COM

S.T.S FHU Hanna L:ipiec

Read full article | No Comments

Adres:50-148 Wrocław ul.Wita Stwosza 16 Telefony/fax:792629949,783053812   Działalność: sprzątanie hal,magazynów ,kabin lakierniczych,wspólnot mieszkaniowych ,pasaży handlowych

dr Tomasz Kulpa

Read full article | 12 Comments

Adres:pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax:71/ 341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX” Działalność: chirurg

Dr Adam Rzechonek

Read full article | 4 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17 Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Działalność: chirurg klatki piersiowej (torakochirurg)

Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX”

Read full article | No Comments

Adres:ul. Hirszfelda 17 Telefony/fax:71/341 27 08   Działalność: chirurg klatki piersiowej (torakochirurg)

ALCON BIURO RACHUNKOWE MARTA ŁAPIŃSKA

Read full article | No Comments

Adres: Aleja Marcina Kromera 57/10 51-163 Wrocław Telefony/fax: 502-158-370 Właściciele: Marta Łapińska Działalność: biuro rachunkowe

Dolnośląskie centrum Detektywistyczne

Read full article | No Comments

Adres:Plac Legionów 7 50-047 Wrocław Telefony/fax:(71) 728 23 72, 788 659 998 Właściciele: Działalność:Prywatny Detektyw

Big Truck S.C.

Read full article | No Comments

Adres: Zachodnia 10/103 53-643 Wrocław Telefony/fax: 609 133 044 Właściciele: Dariusz Pawlak Działalność: BIG TRUCK to przedsiębiorstwo z Wrocławia. Świadczy usługi pomocy drogowej oraz zajmuje się holowaniem pojazdów. Jego pracownicy, posiadają wszelkie uprawnienia jakie są niezbędne do wykonywania powierzonych im zadań. W ofercie firmy można znaleźć kompleksowe usługi pomocy drogowej. Profesjonalny sprzęt oraz odpowiednio wykwalifikowana […]

WICAR TAXI

Read full article | No Comments

Adres:Robotnicza 72E Telefony/fax:725 71 71 71 , 71 342 07 77   Działalność: Radio Taxi

Krakżal Rolety Zaluzje

Read full article | No Comments

Adres: Ul. Hubska 82 Telefony/fax: 713324232  

Serwis Kserokopiarek Wrocław

Read full article | No Comments

  Telefony/fax: 889 174 830   Działalność: – kserokopiarki, drukarki i urządzenia wielofunkcyjne – dzierżawa urądzeń – serwis kserokopiarek http://www.serwis-kopiarek-wroclaw.pl

Usługi Hydrauliczne Rost

Read full article | 3 Comments

Adres: ul. Jedności Narodowej 88 50-261 Wrocław Telefony/fax: tel.: 793 689 776 e-mail: hydraulik-robert@wp.pl http://wroclawhydraulik.pl Właściciele: Robert Parasiński Działalność: Firma Hydrauliczna Rost z Wrocławia, to rodzinne przedsiębiorstwo, które swoim klientom ma do zaoferowania szeroki pakiet usług montażowych, instalacyjnych oraz remontowych. Firma istnieje na rynku od wielu lat iż dobyła zaufanie klientów.

zakład kamieniarski AL-JAR Poznań

Read full article | No Comments

Adres: ul. Zwolenkiewicza 2 Telefony/fax: 061 8125909 61 812-624  

salon kosmetyczny LuXFace

Read full article | No Comments

Adres: ul. Cukrowa 8A, Wrocław Telefony/fax: +48 500659824  

Kancelaria Patentowa iPAT

Read full article | No Comments

Adres: ul. Sanocka 1/14 Telefony/fax: 71 3728130 790 482 545 Właściciele: Tomasz Szelwiga Działalność: usługi kancelarii patentowej

Agnieszka Matuszewska & Magdalena Pudło-Rokita Kancelaria Notarialna s.c.

Read full article | No Comments

Adres: ul.Curie-Skłodowskiej 49/2, 50-369 Wrocław Telefony/fax: (71) 321-05-00 Właściciele: Agnieszka Matuszewska i Magdalena Pudło-Rokita Działalność: notariusz

Glass Studio Krzemińska PPU

Read full article | No Comments

Adres: al. Piastów 44 Telefony/fax:604-108-674 660-387-502 http://www.lustraszklarz.pl/ Właściciele: Urszula Krzemińska Działalność: zakład szklarski

PERFEKT Serwis AGD Arkadiusz Migas

Read full article | 2 Comments

Adres: Sopocka 9 50-344 Wrocław Telefony/fax: 665 256 010 Właściciele: Arkadiusz Migas Działalność: Naprawa i montaż sprzętu AGD

dr Małgorzata Zierkiewicz – kardiolog

Read full article | 8 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX”, www.medix.wroc.pl Działalność: Kardiolog

dr Jolanta Ćwioro-Mulak

Read full article | 18 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX” www.medix.wroc.pl Działalność: Okulista

Not Found

Sorry, but you are looking for something that isn't here.