dr Jolanta Kasperkiewicz;



Opinia użytkownika Duża z dnia 25 stycznia 2015

Bardzo rzetelne podejście. Miałam częste anginy i dopiero ona się mną odpowiednio i profesjonalnie zaopiekowała. Po anginach zostało tylko wspomnienie. Polecam.

Zobacz wszystkie opinie o dr Jolanta Kasperkiewicz >>

Medix Centrum Diagnostyki Medycznej ;



Opinia użytkownika burza z dnia 24 stycznia 2015

Bardzo polecam. Obsługa profesjonalna i bardzo miła.

Zobacz wszystkie opinie o Medix Centrum Diagnostyki Medycznej >>

dr Barbara Wilczek;



Opinia użytkownika alla z dnia 24 stycznia 2015

Wyleczyła mnie z niejednej dolegliwości! Oby więcej takich lekarzy w Polsce!

Zobacz wszystkie opinie o dr Barbara Wilczek >>

dr Krystyna Mowszet;



Opinia użytkownika mama z dnia 24 stycznia 2015

Polecam Panią Doktor. Na prawdę jest świetna. Bardzo pomogła mojemu synowi. Dziękuję

Zobacz wszystkie opinie o dr Krystyna Mowszet >>

Dr Adam Rzechonek;



Opinia użytkownika Olgierd z dnia 24 stycznia 2015

Gorąco polecam i dziękuję za okazaną mi pomoc i życzliwość.

Zobacz wszystkie opinie o Dr Adam Rzechonek >>

dr Radosław Klempous;



Opinia użytkownika T.T. z dnia 24 stycznia 2015

Szkoda, że niewiele takich wspaniałych specjalistów. Gorąco polecam doktora Radosława.

Zobacz wszystkie opinie o dr Radosław Klempous >>

dr Jolanta Ćwioro-Mulak;



Opinia użytkownika izka z dnia 22 stycznia 2015

lekarz z powołania , zawsze służy pomocą, okulary dobrane znakomicie !!

Zobacz wszystkie opinie o dr Jolanta Ćwioro-Mulak >>

Adbud Adrian Hibszer ;



Opinia użytkownika Mariusz z dnia 21 stycznia 2015

Pan Adrian Hibszer prowadzący firmę Adbud nadzorował budowę domu jednorodzinnego z użytkowym poddaszem w stanie surowym. Budowa stanu surowego trwała od 15 lipca 2014 do 15 października 2014. Budynek został wykonany zgodnie z zatwierdzonym projektem, czasem (w umowie maksymalny termin to 4 miesiące) oraz z góry ustaloną ceną. Pan Adrian okazał się bardzo dobrym...

Zobacz wszystkie opinie o Adbud Adrian Hibszer >>

Adbud Adrian Hibszer ;



Opinia użytkownika Mariusz z dnia 21 stycznia 2015

Pan Adrian Hibszer prowadzący firmę Adbud prowadził budowę domu jednorodzinnego z użytkowym poddaszem w stanie surowym. Budowa stanu surowego trwała od 15 lipca 2014 do 15 października 2014. Budynek został wykonany zgodnie z zatwierdzonym projektem, czasem (w umowie maksymalny termin to 4 miesiące) oraz z góry ustaloną ceną. Pan Adrian okazał się bardzo dobrym...

Zobacz wszystkie opinie o Adbud Adrian Hibszer >>

Walczak Dariusz Hydraulik ;



Opinia użytkownika Bronek z dnia 21 stycznia 2015

Pogotowie Kanalizacyjne Wrocław swoje usługi świadczy od 1994 roku a nasze doświadczenie pomaga nam w rozwiązaniu każdego problemu związanego z kanalizacją . Posiadamy specjalistyczny sprzęt do wykrywania jak i usuwania awarii w systemie bez wykopowym . Masz awarię Kanalizacji to zapraszamy na naszą stronę internetową gdzie znajdą państwo kontakt z...

Zobacz wszystkie opinie o Walczak Dariusz Hydraulik >>

It Kreacja ;



Opinia użytkownika Jan z dnia 20 stycznia 2015

Radzę u uważać na tą stronę i „firme”

Zobacz wszystkie opinie o It Kreacja >>

dr Barbara Wilczek;



Opinia użytkownika ka z dnia 20 stycznia 2015

Polecam wszystkim. Do Centrum zgłosiłam się z bólem stawów. Po pierwszej wizycie została postawiona diagnoza i p. dr dobrała mi leczenie. Po kilku tygodniach kuracji ból minął. Pani doktor jest wybitnym specjalistą. Polecam wszystkim.

Zobacz wszystkie opinie o dr Barbara Wilczek >>

ODP Wnętrza Radosław Kościński ;



Opinia użytkownika Marek z dnia 19 stycznia 2015

Odradzam i ostrzegam! Nie wywiązują się z umowy, umawiają montaż nie mając drzwi. P. Radek to kłamca i oszust. Nie chcą oddać zaliczki.

Zobacz wszystkie opinie o ODP Wnętrza Radosław Kościński >>

dr Krzysztof Dereń;



Opinia użytkownika Włoduś z dnia 17 stycznia 2015

Byłem w gabinecie doktora Derenia, jestem mile zaskoczony miłym i życzliwym podejściem personelu. Zabieg sprawnie i w miarę bezstresowo wykonany…super…pol ecam

Zobacz wszystkie opinie o dr Krzysztof Dereń >>

Medix Centrum Diagnostyki Medycznej ;



Opinia użytkownika Witek z dnia 12 stycznia 2015

długo szukałem takiego miejsca! lekarze z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, umieją wytłumaczyć medyczne zawiłości, dlatego czułem się w ich rękach pewnie !!

Zobacz wszystkie opinie o Medix Centrum Diagnostyki Medycznej >>

KDRO.pl Odszkodowania Wrocław

Read full article | No Comments

Adres: ul. Sukiennice 3/4 lok. 1 50-107 Wrocław Telefony/fax: 71 719 55 54 Odszkodowania powypadkowe i odszkodowanie za śmierć Działalność: kancelaria odszkodowawcza

Karolina Habaj notariusz Kancelaria Notarialna

Read full article | No Comments

Adres: 50-017 Wrocław, ulica Józefa Piłsudskiego 92/1 Telefony/fax: tel. kom. 539-345-610, tel./fax 71 789-62-99 Właściciele: Karolina Habaj Działalność: notariusz

Dr Piotr Janczak

Read full article | 7 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17 Telefony/fax:41/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX www.medix.wroc.pl Działalność: endokrynolog

REMONT

Read full article | No Comments

Adres:ul.Kleczkowska 7/21 50-227 Wrocław Telefony/fax: 536334612 Właściciele:  

Specjalistyczny Gabinet Logopedyczny

Read full article | No Comments

Adres: Sterowcowa 3/3 Telefony/fax: www.logopeda-lipinska.pl 604 074 402 Właściciele: mgr Agata Lipińska Działalność: diagnoza i terapia zaburzeń mowy i komunikacji u dzieci i dorosłych wczesna interwencja logopedyczna ( dzieci od 0.do 3.r.ż.) diagnoza i terapia wad artykulacyjnych

KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ

Read full article | 1 Comment

Adres: Leszczyński Center ul. S. Leszczyńskiego 4 lok. 47, 50-078 Wrocław Telefony/fax:tel. +48 71 346 84 36 tel. +48 510 592 016 Kancelaria tel. kom. +48 798 300 938 notariusz Zuzanna Niedźwiedź Właściciele:Zuzanna Niedźwiedź Działalność:KANCELARIA NOTARIALNA

Laryngolog Otomed

Read full article | No Comments

Adres: Zwycięska 14E/4, 53-033 Wrocław Telefony/fax: +48 71 715 91 91 Działalność: Laryngolog oraz Gabinety Lekarskie i Rehabilitacja http://otomed.net.pl/kontakt/

KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ NOTARIUSZ

Read full article | No Comments

Adres:KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ – NOTARIUSZ Leszczyński Center ul. S. Leszczyńskiego 4 lok. 47, 50-078 Wrocław Telefony/fax:tel. +48 71 346 84 36 tel. kom. +48 798 300 938 notariusz Zuzanna Niedźwiedź Właściciele:Zuzanna Niedźwiedź Notariusz Działalność:kancelaria notarialna kancelarianotarialna-wroclaw.pl

RehaBursiewicz

Read full article | No Comments

Adres: ul. Krzycka 90J 52-020 Wrocław Telefony/fax: 71 33 666 30 +48 600 031 394 www.rehabursiewicz.pl Właściciele: Piotr Bursiewicz Działalność: rehabilitacja sportowa, fizjoterapia

Dr Jolanta Ozuch

Read full article | 6 Comments

Adres:ul. Grabiszyńska 37/39, Wrocław www.medix.wroc.pl Telefony/fax:71/341 27 07 Właściciele:Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Działalność: radiolog

ZAKLAD SZKLARSKI OLESINSKI KAROL

Read full article | No Comments

Adres: KRYNICKA 32 Telefony/fax:71 363 61 95 508 401 508   Działalność: WWW.SZKLARZWROCLAW.COM

S.T.S FHU Hanna L:ipiec

Read full article | No Comments

Adres:50-148 Wrocław ul.Wita Stwosza 16 Telefony/fax:792629949,783053812   Działalność: sprzątanie hal,magazynów ,kabin lakierniczych,wspólnot mieszkaniowych ,pasaży handlowych

dr Tomasz Kulpa

Read full article | 11 Comments

Adres:pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax:71/ 341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX” Działalność: chirurg

Dr Adam Rzechonek

Read full article | 4 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17 Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Działalność: chirurg klatki piersiowej (torakochirurg)

Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX”

Read full article | No Comments

Adres:ul. Hirszfelda 17 Telefony/fax:71/341 27 08   Działalność: chirurg klatki piersiowej (torakochirurg)

ALCON BIURO RACHUNKOWE MARTA ŁAPIŃSKA

Read full article | No Comments

Adres: Aleja Marcina Kromera 57/10 51-163 Wrocław Telefony/fax: 502-158-370 Właściciele: Marta Łapińska Działalność: biuro rachunkowe

Dolnośląskie centrum Detektywistyczne

Read full article | No Comments

Adres:Plac Legionów 7 50-047 Wrocław Telefony/fax:(71) 728 23 72, 788 659 998 Właściciele: Działalność:Prywatny Detektyw

Big Truck S.C.

Read full article | No Comments

Adres: Zachodnia 10/103 53-643 Wrocław Telefony/fax: 609 133 044 Właściciele: Dariusz Pawlak Działalność: BIG TRUCK to przedsiębiorstwo z Wrocławia. Świadczy usługi pomocy drogowej oraz zajmuje się holowaniem pojazdów. Jego pracownicy, posiadają wszelkie uprawnienia jakie są niezbędne do wykonywania powierzonych im zadań. W ofercie firmy można znaleźć kompleksowe usługi pomocy drogowej. Profesjonalny sprzęt oraz odpowiednio wykwalifikowana […]

WICAR TAXI

Read full article | No Comments

Adres:Robotnicza 72E Telefony/fax:725 71 71 71 , 71 342 07 77   Działalność: Radio Taxi

Krakżal Rolety Zaluzje

Read full article | No Comments

Adres: Ul. Hubska 82 Telefony/fax: 713324232  

Serwis Kserokopiarek Wrocław

Read full article | No Comments

  Telefony/fax: 889 174 830   Działalność: – kserokopiarki, drukarki i urządzenia wielofunkcyjne – dzierżawa urądzeń – serwis kserokopiarek http://www.serwis-kopiarek-wroclaw.pl

Usługi Hydrauliczne Rost

Read full article | 3 Comments

Adres: ul. Jedności Narodowej 88 50-261 Wrocław Telefony/fax: tel.: 793 689 776 e-mail: hydraulik-robert@wp.pl http://wroclawhydraulik.pl Właściciele: Robert Parasiński Działalność: Firma Hydrauliczna Rost z Wrocławia, to rodzinne przedsiębiorstwo, które swoim klientom ma do zaoferowania szeroki pakiet usług montażowych, instalacyjnych oraz remontowych. Firma istnieje na rynku od wielu lat iż dobyła zaufanie klientów.

zakład kamieniarski AL-JAR Poznań

Read full article | No Comments

Adres: ul. Zwolenkiewicza 2 Telefony/fax: 061 8125909 61 812-624  

salon kosmetyczny LuXFace

Read full article | No Comments

Adres: ul. Cukrowa 8A, Wrocław Telefony/fax: +48 500659824  

Kancelaria Patentowa iPAT

Read full article | No Comments

Adres: ul. Sanocka 1/14 Telefony/fax: 71 3728130 790 482 545 Właściciele: Tomasz Szelwiga Działalność: usługi kancelarii patentowej

Agnieszka Matuszewska & Magdalena Pudło-Rokita Kancelaria Notarialna s.c.

Read full article | No Comments

Adres: ul.Curie-Skłodowskiej 49/2, 50-369 Wrocław Telefony/fax: (71) 321-05-00 Właściciele: Agnieszka Matuszewska i Magdalena Pudło-Rokita Działalność: notariusz

Glass Studio Krzemińska PPU

Read full article | No Comments

Adres: al. Piastów 44 Telefony/fax:604-108-674 660-387-502 http://www.lustraszklarz.pl/ Właściciele: Urszula Krzemińska Działalność: zakład szklarski

PERFEKT Serwis AGD Arkadiusz Migas

Read full article | 2 Comments

Adres: Sopocka 9 50-344 Wrocław Telefony/fax: 665 256 010 Właściciele: Arkadiusz Migas Działalność: Naprawa i montaż sprzętu AGD

dr Małgorzata Zierkiewicz – kardiolog

Read full article | 7 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX”, www.medix.wroc.pl Działalność: Kardiolog

dr Jolanta Ćwioro-Mulak

Read full article | 17 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX” www.medix.wroc.pl Działalność: Okulista

Not Found

Sorry, but you are looking for something that isn't here.