Usługi Remontowo-Budowlane Andrzej Brzeziński ;



Opinia użytkownika Roman z dnia 27 listopada 2014

Najgorsza ekipa budowlana z jaką się spotkałem, Pan Andrzej to straszna mądrala , nie mająca zielonego pojęcia o budownictwie , a tym bardziej o malowaniu ścian.

Zobacz wszystkie opinie o Usługi Remontowo-Budowlane Andrzej Brzeziński >>

dr Rafał Kleczyk;



Opinia użytkownika Piter z dnia 26 listopada 2014

Korzystałem z usług doktora Kleczyka prywatnie i zawsze doktor dbał o szczegóły w wywiadzie i diagnostyce. Swietny gość!!

Zobacz wszystkie opinie o dr Rafał Kleczyk >>

dr Leszek Spytkowski;



Opinia użytkownika ukaaka z dnia 26 listopada 2014

gdyby nie ten doktor to nie wiem, co bym zrobiła – świetny lekarz, pomógł mi prawie natychmiast

Zobacz wszystkie opinie o dr Leszek Spytkowski >>

dr Krystyna Mowszet;



Opinia użytkownika kaskaqu z dnia 26 listopada 2014

W moim przypadku dr Mowszet wykazała się fachowym podejściem i intuicją. Miałam potworne wzdęcia, że bałam się cokolwiek zjeść bo odrazu był problem. Pani dr stwierdziłą po badaniach że jet problem z jelitami,teraz jestem w trakcie leczenia i juz widze poprawę. Oceniam Ją na 6+

Zobacz wszystkie opinie o dr Krystyna Mowszet >>

Dr Jolanta Ozuch;



Opinia użytkownika pacjentka z dnia 23 listopada 2014

Leczę się u pani doktor Jolanty Ozuch,jest to lekarz z powołania,który rozumie chorego.Bardzo dokładnie bada.Dziś już mało jest takich lekarzy.Pani doktor jest najlepsza.

Zobacz wszystkie opinie o Dr Jolanta Ozuch >>

dr Lidia Radziejewska-Kittner;



Opinia użytkownika J.K. z dnia 23 listopada 2014

Bardzo miła,rzeczowa i profesjonalnie wyjaśnia problem. Wyznaczyła następną wizytę ,uważam że super lekarz ! polecam ! pacjentka spod Wrocławia

Zobacz wszystkie opinie o dr Lidia Radziejewska-Kittner >>

dr Lidia Radziejewska-Kittner;



Opinia użytkownika Kasia K. z dnia 23 listopada 2014

Polecam panią radiolog, prowadzi wyczerpujący wywiad lekarski a co ważne nie siedzi z nosem w papierach tylko zajmuje się pacjentem.

Zobacz wszystkie opinie o dr Lidia Radziejewska-Kittner >>

dr Magdalena Śliwińska;



Opinia użytkownika Zośka z dnia 22 listopada 2014

Specjalista o bardzo dużej wiedzy i doświadczeniu.Polecam. Korzystałam, jestem bardzo zadowolona

Zobacz wszystkie opinie o dr Magdalena Śliwińska >>

dr Przemysław Nowicki;



Opinia użytkownika Mała z dnia 22 listopada 2014

Korzystałam z konsultacji lekarskich w Medixie. Uzyskałam pomoc. Jestem bardzo zadowolona. Wysoki poziom świadczonych usług medycznych. Polecam.

Zobacz wszystkie opinie o dr Przemysław Nowicki >>

dr Jolanta Kasperkiewicz;



Opinia użytkownika wrocławianka z dnia 22 listopada 2014

Gorąco polecam wszystkim!!!Miła i fachowa wizyta. Polecam doktor Kasperkiewicz z Centrum Diagnostyki Medycznej Medix.

Zobacz wszystkie opinie o dr Jolanta Kasperkiewicz >>

dr Joanna Słonina;



Opinia użytkownika gg z dnia 21 listopada 2014

Gorąco polecam!!! Pani dr Słonina jest b. miła, zapewnia fachową opiekę i diagnozę. Dziękuję

Zobacz wszystkie opinie o dr Joanna Słonina >>

dr Irena Porębska;



Opinia użytkownika Anitka z dnia 21 listopada 2014

Goraco polecam wszytskim!!!Miła i fachowa obsługa.

Zobacz wszystkie opinie o dr Irena Porębska >>

dr Jolanta Ćwioro-Mulak;



Opinia użytkownika Tomek z dnia 19 listopada 2014

Bardzo miła okulistka – lekarz z wielkim sercem. Kompetencja.Wyrazy szacunku i podziwu

Zobacz wszystkie opinie o dr Jolanta Ćwioro-Mulak >>

dr Krystyna Frączkowska;



Opinia użytkownika Alddona z dnia 19 listopada 2014

Bardzo dobry lekarz, skuteczny w tym co robi. Polecam

Zobacz wszystkie opinie o dr Krystyna Frączkowska >>

Małgorzata Łodzińska Centrum Wellness Gineka ;



Opinia użytkownika Katarzyna z dnia 17 listopada 2014

Polecam ten salon i kosmetolog-p.Małgorzatę. Podejście do klienta, urok, znajomość branży, wiedza – na medal!!! Długo szukałam swojej kosmetyczki i już wreszcie znalazłam :)

Zobacz wszystkie opinie o Małgorzata Łodzińska Centrum Wellness Gineka >>

KDRO.pl Odszkodowania Wrocław

Read full article | No Comments

Adres: ul. Sukiennice 3/4 lok. 1 50-107 Wrocław Telefony/fax: 71 719 55 54 Odszkodowania powypadkowe i odszkodowanie za śmierć Działalność: kancelaria odszkodowawcza

Karolina Habaj notariusz Kancelaria Notarialna

Read full article | No Comments

Adres: 50-017 Wrocław, ulica Józefa Piłsudskiego 92/1 Telefony/fax: tel. kom. 539-345-610, tel./fax 71 789-62-99 Właściciele: Karolina Habaj Działalność: notariusz

Dr Piotr Janczak

Read full article | 3 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17 Telefony/fax:41/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX www.medix.wroc.pl Działalność: endokrynolog

REMONT

Read full article | No Comments

Adres:ul.Kleczkowska 7/21 50-227 Wrocław Telefony/fax: 536334612 Właściciele:  

Specjalistyczny Gabinet Logopedyczny

Read full article | No Comments

Adres: Sterowcowa 3/3 Telefony/fax: www.logopeda-lipinska.pl 604 074 402 Właściciele: mgr Agata Lipińska Działalność: diagnoza i terapia zaburzeń mowy i komunikacji u dzieci i dorosłych wczesna interwencja logopedyczna ( dzieci od 0.do 3.r.ż.) diagnoza i terapia wad artykulacyjnych

KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ

Read full article | 1 Comment

Adres: Leszczyński Center ul. S. Leszczyńskiego 4 lok. 47, 50-078 Wrocław Telefony/fax:tel. +48 71 346 84 36 tel. +48 510 592 016 Kancelaria tel. kom. +48 798 300 938 notariusz Zuzanna Niedźwiedź Właściciele:Zuzanna Niedźwiedź Działalność:KANCELARIA NOTARIALNA

Laryngolog Otomed

Read full article | No Comments

Adres: Zwycięska 14E/4, 53-033 Wrocław Telefony/fax: +48 71 715 91 91 Działalność: Laryngolog oraz Gabinety Lekarskie i Rehabilitacja http://otomed.net.pl/kontakt/

KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ NOTARIUSZ

Read full article | No Comments

Adres:KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ – NOTARIUSZ Leszczyński Center ul. S. Leszczyńskiego 4 lok. 47, 50-078 Wrocław Telefony/fax:tel. +48 71 346 84 36 tel. kom. +48 798 300 938 notariusz Zuzanna Niedźwiedź Właściciele:Zuzanna Niedźwiedź Notariusz Działalność:kancelaria notarialna kancelarianotarialna-wroclaw.pl

RehaBursiewicz

Read full article | No Comments

Adres: ul. Krzycka 90J 52-020 Wrocław Telefony/fax: 71 33 666 30 +48 600 031 394 www.rehabursiewicz.pl Właściciele: Piotr Bursiewicz Działalność: rehabilitacja sportowa, fizjoterapia

Dr Jolanta Ozuch

Read full article | 4 Comments

Adres:ul. Grabiszyńska 37/39, Wrocław www.medix.wroc.pl Telefony/fax:71/341 27 07 Właściciele:Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Działalność: radiolog

ZAKLAD SZKLARSKI OLESINSKI KAROL

Read full article | No Comments

Adres: KRYNICKA 32 Telefony/fax:71 363 61 95 508 401 508   Działalność: WWW.SZKLARZWROCLAW.COM

S.T.S FHU Hanna L:ipiec

Read full article | No Comments

Adres:50-148 Wrocław ul.Wita Stwosza 16 Telefony/fax:792629949,783053812   Działalność: sprzątanie hal,magazynów ,kabin lakierniczych,wspólnot mieszkaniowych ,pasaży handlowych

dr Tomasz Kulpa

Read full article | 5 Comments

Adres:pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax:71/ 341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX” Działalność: chirurg

Dr Adam Rzechonek

Read full article | 3 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17 Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Działalność: chirurg klatki piersiowej (torakochirurg)

Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX”

Read full article | No Comments

Adres:ul. Hirszfelda 17 Telefony/fax:71/341 27 08   Działalność: chirurg klatki piersiowej (torakochirurg)

ALCON BIURO RACHUNKOWE MARTA ŁAPIŃSKA

Read full article | No Comments

Adres: Aleja Marcina Kromera 57/10 51-163 Wrocław Telefony/fax: 502-158-370 Właściciele: Marta Łapińska Działalność: biuro rachunkowe

Dolnośląskie centrum Detektywistyczne

Read full article | No Comments

Adres:Plac Legionów 7 50-047 Wrocław Telefony/fax:(71) 728 23 72, 788 659 998 Właściciele: Działalność:Prywatny Detektyw

Big Truck S.C.

Read full article | No Comments

Adres: Zachodnia 10/103 53-643 Wrocław Telefony/fax: 609 133 044 Właściciele: Dariusz Pawlak Działalność: BIG TRUCK to przedsiębiorstwo z Wrocławia. Świadczy usługi pomocy drogowej oraz zajmuje się holowaniem pojazdów. Jego pracownicy, posiadają wszelkie uprawnienia jakie są niezbędne do wykonywania powierzonych im zadań. W ofercie firmy można znaleźć kompleksowe usługi pomocy drogowej. Profesjonalny sprzęt oraz odpowiednio wykwalifikowana […]

WICAR TAXI

Read full article | No Comments

Adres:Robotnicza 72E Telefony/fax:725 71 71 71 , 71 342 07 77   Działalność: Radio Taxi

Krakżal Rolety Zaluzje

Read full article | No Comments

Adres: Ul. Hubska 82 Telefony/fax: 713324232  

Serwis Kserokopiarek Wrocław

Read full article | No Comments

  Telefony/fax: 889 174 830   Działalność: – kserokopiarki, drukarki i urządzenia wielofunkcyjne – dzierżawa urądzeń – serwis kserokopiarek http://www.serwis-kopiarek-wroclaw.pl

Usługi Hydrauliczne Rost

Read full article | 3 Comments

Adres: ul. Jedności Narodowej 88 50-261 Wrocław Telefony/fax: tel.: 793 689 776 e-mail: hydraulik-robert@wp.pl http://wroclawhydraulik.pl Właściciele: Robert Parasiński Działalność: Firma Hydrauliczna Rost z Wrocławia, to rodzinne przedsiębiorstwo, które swoim klientom ma do zaoferowania szeroki pakiet usług montażowych, instalacyjnych oraz remontowych. Firma istnieje na rynku od wielu lat iż dobyła zaufanie klientów.

zakład kamieniarski AL-JAR Poznań

Read full article | No Comments

Adres: ul. Zwolenkiewicza 2 Telefony/fax: 061 8125909 61 812-624  

salon kosmetyczny LuXFace

Read full article | No Comments

Adres: ul. Cukrowa 8A, Wrocław Telefony/fax: +48 500659824  

Kancelaria Patentowa iPAT

Read full article | No Comments

Adres: ul. Sanocka 1/14 Telefony/fax: 71 3728130 790 482 545 Właściciele: Tomasz Szelwiga Działalność: usługi kancelarii patentowej

Agnieszka Matuszewska & Magdalena Pudło-Rokita Kancelaria Notarialna s.c.

Read full article | No Comments

Adres: ul.Curie-Skłodowskiej 49/2, 50-369 Wrocław Telefony/fax: (71) 321-05-00 Właściciele: Agnieszka Matuszewska i Magdalena Pudło-Rokita Działalność: notariusz

Glass Studio Krzemińska PPU

Read full article | No Comments

Adres: al. Piastów 44 Telefony/fax:604-108-674 660-387-502 http://www.lustraszklarz.pl/ Właściciele: Urszula Krzemińska Działalność: zakład szklarski

PERFEKT Serwis AGD Arkadiusz Migas

Read full article | 2 Comments

Adres: Sopocka 9 50-344 Wrocław Telefony/fax: 665 256 010 Właściciele: Arkadiusz Migas Działalność: Naprawa i montaż sprzętu AGD

dr Małgorzata Zierkiewicz – kardiolog

Read full article | 5 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX”, www.medix.wroc.pl Działalność: Kardiolog

dr Jolanta Ćwioro-Mulak

Read full article | 13 Comments

Adres: pl. Hirszfelda 17, Wrocław Telefony/fax: 71/341 27 08 Właściciele: Centrum Diagnostyki Medycznej „MEDIX” www.medix.wroc.pl Działalność: Okulista

Not Found

Sorry, but you are looking for something that isn't here.